Dyr

3 tips til at finde det perfekte navn til din hund

Skal du snart til at have hund, men er du ikke sikker på, hvad du skal kalde den, og er du helt tom for idéer, får du her et par gode råd til, hvad du kan gøre for at gøre det nemmere for dig selv og familien at finde på et navn til din hund.

Husk at sørge for, at din hund ikke kan komme i nærheden af kostbare ting, som kan risikere at gå i stykker. Du behøver dog ikke at være bekymret for din Le Creuset pande, da den kan holde til lidt af hvert.

I skal være enige om navnet

For det første handler det jo om at blive enige om navnet i familien. Det nytter ikke noget, hvis du bare har besluttet dig for et navn, hvis resten af familien ikke er med på den.

Så det er gerne noget, I skal sætte jer ned og blive enige om i fællesskab. Om ikke andet skal du blive enig med din partner om det, og så kan du jo altid lytte til ungernes idéer, hvis de har nogen.

Skriv idéer ned

Hvis I ikke kan blive enige om et navn, kan det være en god idé at sætte jer ned og skrive alle idéer til navne ned på et papir. På den måde kan I gå alle navnene igennem et efter et og finde ud af, om det passer godt, eller om det skal stryges.

På den måde kan I gøre brug af udelukkelsesmetoden, så I på et tidspunkt kun har et enkelt navn stående på papiret. Det kan også være en rigtig god måde at gøre det på, og det kan hjælpe jer med at finde det helt rette navn til jeres kommende hund.

Hvad føles rigtigt når hunden kommer hjem til jer?

Det kan også være, at der bare er et navn, der føles helt rigtigt, når I først får hunden hjem til jer. Ligesom med spædbørn, hvor der også bare er et navn, der føles helt rigtigt, kan det også være sådan med hunde.

Det kan være, at I har sat jer for at vælge et navn, men når hunden så kommer hjem til jer, kan det måske virke helt forkert til den hunde. Så er det jo bare med at finde ud af, hvad den så skal hedde. Det er sjovt at finde på det helt rette navn til sin hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.